Damir Skomina scheidsrechter bij Wales – België

Geschreven door op 29 juni, 2016

De Sloveense scheidsrechter Damir Skomina is door de UEFA aangesteld als arbiter tijdens de kwartfinale tussen Wales en België op 1 juli 2016. De Sloveen floot op dit EK voetbal al drie wedstrijden: In Villeneuve-d’Ascq floot hij Rusland-Slowakije en Zwitserland-Frankrijk, en in Nice floot hij de achtstefinale wedstrijd tussen Engeland en IJsland.

scheidsrechter skomina wales belgie

Zijn assistenten zijn Jure praprotnik en Robert Vukan, beiden ook uit Slovenië. De Italiaan Nicola Rizzoli is vierde man. Reserve arbiter is Elenito Di Liberatore.

Wales – België

De wedstrijd tussen de Rode Duivels is de kwartfinale van het EK 2016 en wordt gespeeld op 1 juli 2016. De wedstrijd begint om 21.00 uur, in Lille (Rijssel). In het Het Grand Stade Pierre Mauroy passen zo’n 50.000 supporters, waarvan een groot deel Rode Duivels aanhangers zullen zijn…

Kan je goed voorspellen?

Doe mee met onze grote EK Pool, de grootste EK Pool van Nederland!

Over Arne

Ik volg het Europees Kampioenschap dat in 2016 in Frankrijk gehouden gaat worden op de voet. Via EK2016-Frankrijk.nl publiceer ik al het actuele nieuws, alle achtergronden en informatie over alles wat met het komende EK in Frankrijk te maken heeft.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *