Kwalificatie WK 2018

Geschreven door op 1 augustus, 2016

De kwalificatie voor het WK 2018 gaat in september van start. Voor het Nederlands Elftal staat er als eerste wedstrijd een uitwedstrijd op het programma. Op 6 september zal er in en tegen Zweden gespeeld worden. Direct een belangrijke wedstrijd, aangezien Zweden en Frankrijk samen met Nederland de sterkere landen zijn in Groep A van de kwalificaties voor het WK 2018.

Nederland in Groep A van de kwalificatie

Oranje is dus ingedeeld in Groep A, samen met Zweden, Frankrijk, Bulgarije, Wit-Rusland en Luxemburg. Er zijn in totaal 9 groepen in de Europese kwalificatiefase, waarvan alle nummers 1 zich rechtstreeks plaatsen voor het WK 2018 in Rusland, en de 8 beste nummers 2 plaatsen zich voor de play-offs, waarna er 4 landen overblijven die zich ook plaatsen voor het komende WK voetbal.

Kwalificatie wk 2018 nederland

WK 2018 in Rusland

Ondanks dat de deelnemers aan het komende WK voetbal nog niet bekend zijn, is het speelschema voor het WK 2018 wel al bekend. Het complete speelschema vind je op SpeelschemaWK2018.com. Naast het speelschema geeft de website ook veel informatie over het WK 2018 zelf: informatie over de speelsteden, stadions en het laatste nieuws over het WK 2018.

Kan je goed voorspellen?

Doe mee met onze grote EK Pool, de grootste EK Pool van Nederland!

Over Arne

Ik volg het Europees Kampioenschap dat in 2016 in Frankrijk gehouden gaat worden op de voet. Via EK2016-Frankrijk.nl publiceer ik al het actuele nieuws, alle achtergronden en informatie over alles wat met het komende EK in Frankrijk te maken heeft.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *