Zweden Nederland Kwalificatie WK 2018

Geschreven door op 5 september, 2016

Nederland opent kwalificatie WK 2018 tegen en in Zweden

Het Nederlands Elftal begint 6 september 2016 aan de kwalificatiereeks om een plaats op het WK 2018 in Rusland af te dingen. Na het gemiste EK 2016 in Frankrijk wordt er in Nederland halsreikend uitgekeken naar het volgende grote voetbaltoernooi. Maar kwalificatie zal voor Oranje niet gemakkelijk worden: er zal in Groep A samen met Zweden, Frankrijk, Bulgarije, Wit Rusland en Luxemburg gevochten moeten worden om rechtstreekse plaatsing voor het WK voetbal in 2018.

Zweden Nederland

Wedstrijd:Zweden - Nederland
ToernooiKwalificatie WK 2018
TypeGroep A
Wanneer6 september 2016 om 20.45 uur.
SpeelstadSolna, Zweden
StadionFriends Arena
Capaciteit54.000
KaartenKoop tickets

Zweden zonder Zlatan

Zlatan Ibrahimović kondigde na de uitschakeling van Zweden op het EK 2016 in Frankrijk aan dat hij zal stoppen als international van Zweden. Voor Nederland komt dat niet slecht uit, aangezien Zlatan Ibrahimović een van de beste spitsen ter wereld is.

Geen Vlaar bij Nederland

Bij Nederland is Ron Vlaar afgevallen met een blessure. Er is geen vervanger opgeroepen voor de verdediger van AZ.

Vermoedelijke opstelling Nederlands Elftal

Vermoedelijke opstelling Nederland: Zoet; Veltman, Bruma, Blind, Willems; Strootman , Wijnaldum, Sneijder ; Berghuis, Janssen, Promes.

Wissels: Van Aanholt, Bazoer, Cillessen, Van Dijk, Dost, Hendrix, Janmaat, De Jong, Klaassen, Narsingh, Pröpper, Stekelenburg, Vlaar.

Kan je goed voorspellen?

Doe mee met onze grote EK Pool, de grootste EK Pool van Nederland!

Over Arne

Ik volg het Europees Kampioenschap dat in 2016 in Frankrijk gehouden gaat worden op de voet. Via EK2016-Frankrijk.nl publiceer ik al het actuele nieuws, alle achtergronden en informatie over alles wat met het komende EK in Frankrijk te maken heeft.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *